Financial professionals voor de zorg

Administratie

Is uw administrateur ziek of uit dienst gegaan? Of heeft u tijdelijk versterking nodig van uw financiële administratie? EFK heeft diverse administrateurs in dienst die u en uw organisatie op tijdelijke basis kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van alle administratieve taken. Het maakt niet uit of u een debiteuren- of crediteurenadministrateur of een hoofd administratie zoekt. Onze mensen hebben kennis van alle administratieve processen én van de zorg. Ook als u ondersteuning zoekt voor uw zorgadministratie (registratie en declaratie van de geleverde zorg) dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Control

Veel controllers in de zorg worden overvraagd. Er zijn de afgelopen jaren veel taken bij gekomen  waar een adviseur planning & control of concerncontroller mee aan de slag moet. Bijvoorbeeld  op het gebied van zorgverkoop, het opstellen van meerjarenbegrotingen en het berekenen van kostprijzen. Veel zorginstellingen willen hun managementinformatie verbeteren. Heeft u behoefte aan een fris paar ogen er bij om de extra werkzaamheden het hoofd te kunnen bieden? EFK heeft diverse ervaren en jonge controllers die weten wat er in de zorg speelt.

Advisering

Naast het uitvoeren van interim opdrachten adviseert EFK zorginstellingen op het gebied van strategie. Wij kunnen u tevens adviseren bij het opstellen van business cases en een pragmatische invoering van risicomanagement binnen uw zorginstelling. Daarnaast bieden wij projectmanagers die er voor zorgen dat de implementatie van nieuwe financiële software of een ECD soepel verloopt.

Rechtmatigheid in de zorg

Als zorgaanbieder kunt u geconfronteerd worden met een materiële controle, afkomstig van een zorgverzekeraar, zorgkantoor of gemeente. Als zorgverzekeraar of gemeente moet u wellicht een (materiële) controle opzetten en/of uitvoeren. EFK kan u daarbij ondersteuning en advies bieden. Daarnaast kunnen wij zorgaanbieders en zorgverzekeraars ondersteuning en advies bieden bij de opzet en uitvoer van de zelfonderzoeken in de GGZ en MSZ. Wij hebben hiervoor medewerkers beschikbaar met jarenlange ervaring in de zorg en (materiële) controle, zowel bij zorgaanbieders als zorgverzekeraars.
Lees meer over de oplossingen die wij voor u hebben voor een materiële controle of zelfonderzoek.

.

Wilt u kennis maken met het team van EFK Zorg?
Neem vrijblijvend contact met ons op via info@efk.nl of telefoon: 072 – 564 57 40.