Interim HR managers van EFK

EFK levert interim HR professionals die het verschil maken bij opdrachtgevers in de non-profit (zorg, gemeenten en onderwijs). Of het nu gaat om een ziektevervanging, het opstellen van een functiehuis, recruitment activiteiten of een management functie, EFK helpt uw organisatie en uw medewerkers graag verder. Ons team is flexibel inzetbaar en wij delen onze expertise met veel plezier met u. Ons doel is dat onze professionals een blijvend positieve bijdrage leveren aan de uw organisatie. Samen stemmen we vooraf af welke diensten u van ons wilt afnemen en voor hoe lang. Met ruim 20 jaar ervaring in het werkveld kunnen wij goed inschatten of uw wensen haalbaar zijn en anticiperen op uw opdracht. Hierdoor lukt het ons om voor bijna elk HR vraagstuk/opdracht een passende oplossing te vinden. HR gaat over mensen en we zijn werkzaam op het snijvlak tussen mens en organisatie. Het gaat over het behartigen van de belangen van een organisatie aan de ene kant en de belangen van de medewerker(s) aan de andere kant en hoe zorgen we ervoor dat de verbinding tussen deze twee, zoveel als mogelijk, behouden blijft.

EFK in het kort

EFK Interim-management en advies ondersteunt overheids- en not-for-profitinstellingen met de tijdelijke invulling van financiële fucnties en HR-diensten.

Werken bij EFK

Wil je werken als interim financial professional bij EFK? Bezoek dan onze werken bij EFK website en bekijk de mogelijkheden die wij als werkgever bieden.

Direct contact

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan direct contact met ons op .

Waarom Interim HR Managers van EFK?

De professionals van EFK worden voor veel uiteenlopende situaties ingehuurd. Door de grote diversiteit aan specialisaties zijn onze specialisten voor veel functies inzetbaar.
Un kunt hierbij denken aan

 • ziektevervanging van een personeelsadviseur;
 • vertrek van een manager en nog geen opvolger gevonden;
 • projectmatig een zij-instroomtraject opzetten voor een onderwijsinstelling;
 • optimaliseren van de personeels- & salarisadministratie;
 • zwangerschapsverlof van een salarisadministrateur.

Bij veel van onze klanten zien we dat de vraag naar Interim HR Managers ontstaat op het moment zelf, veelal door een plotseling vertrek. Veelal is er een accuut probleem dat op zeer korte termijn opgelost dient te worden en in vele gevallen starten onze professionals zelfs zonder werkoverdracht. Dit is in het geval van ziekte, zwangerschap of plotseling vertrek binnen de organisatie.

Wanneer schakel je een Interim HR Manager van EFK in?

Bij veel bedrijven zien we dat de omvang van HR/P&O afdeling te klein is om nieuwe wet- en/of regelgeving op te pakken, uit te werken en te implementeren. Daarom is het op dat moment wenselijk om een Interim HR manager in te schakelen die deze kennis heeft en kan overbrengen in de organisatie. Het inschakelen van Interim HR Managers komt vaak voor bij kleine bedrijven omdat deze het kwetstbaarst zijn door de omvang van het bedrijf en de meeste behoefte hebben aan een interim HR Manager om de zaken goed in te richten. Daarnaast gebeurt het ook vaak dat bedrijven tijdelijk extra geld of formatie beschikbaar hebben om iemand aan te nemen en wil men geen langdurige contracten aangaan met nieuwe medewerkers. Daarnaast merken we ook vaak dat er specifieke expertise gemist wordt binnen de organisatie. Een goed voorbeeld hiervan is strategische personeelsplanning. Wij van EFK kunnen deze specialistische Interim HR Managers leveren.

Heeft u een Interim HR Manager nodig?

Voor veel bedrijven is dat direct herkenbaar: er is geen tijd gereserveerd om een vraagstuk op te pakken en deze wordt maar vooruit geschoven wat leidt tot opeenstapeling van klussen die nog opgepakt moeten worden. Vervolgens wordt er een steeds grotere druk gevoeld bij medewerkers omdat er nog ‘van alles’ moet gebeuren waardoor de kans groter is op uitval van een medewerker. Door bijvoorbeeld een jaarplan te maken voor een afdeling en taken te verdelen onder medewerkers kan dit deels worden ondervangen. Daarnaast is het van belang om te prioriteren en keuzes te maken en goed te communiceren met belanghebbenden.

 

Waarom kiezen voor een Interim Manager van EFK

Al onze Interim specialisten hebben een no-nonsense mentaliteit, hollandse nuchterheid en oprechte betrokkenheid. Juist door deze betrokkenheid doen zij een stapje meer tijdens de trajecten die zij draaien. Tevens zijn medewerkers van EFK flexibel en is EFK bereid om, binnen de mogelijkheden, snel op te schalen of af te bouwen bij opdrachten. Daarnaast schromen wij er niet voor om bij de opdrachtgever aan te geven dat een klus geklaard is terwijl deze eigenlijk langer zou duren.  Eerlijkheid/transparantie is cruciaal in samenwerking voor EFK. Daarnaast blijven we kritisch op ons eigen functioneren en leren we zelf ook van elke opdracht.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Administratieve ondersteuning

Ondersteuning bij het opstellen van begroting, rapportages, jaarrekening, subsidieafrekeningen e.d.

Advies & Consultancy

Advies en consultancy over organisatieadvies, due diligence, rekenkameronderzoeken en inrichting financiële functie.

Begeleiding en Coaching

Het verzorgen van trainingen over auditing, verslaggeving, administratieve organisatie en interne beheersing, rechtmatigheid.

Invullen tijdelijke functies

Het tijdelijk invullen van financiële en controlfuncties op leidinggevend en uitvoerend niveau (interim-management).

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contact formulier in en we nemen snel contact met u op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht