HR-diensten

Al 20 jaar richt EFK Interim-management en advies zich op het invullen van financiële en control interim-functies voor overheid-, zorg-, en onderwijsorganisaties. Daarnaast voeren wij voor klanten de financiële, personele en salarisadministratie die geheel of gedeeltelijk aan ons zijn uitbesteed.

Om onze klanten nog beter te ondersteunen en faciliteren, bieden wij nu ook een breed pakket van HR-diensten aan. Op deze manier is het mogelijk om als organisatie een meer integraal en samenhangend personeelsbeleid te voeren van salarisadministratie tot en met leiderschapstraject. Onze HR- diensten bestaan uit:

– Strategisch HR advies
– Projectmanagement
– Functiebeschrijving- en waardering
– Verzuimadvies
– Interim HR-functies (van manager HR tot salarisadministrateur)
– Coaching (team en individueel)
– Talentmanagement
– Leiderschapsontwikkeling
– Professionalisering (van opleidingsbeleid tot bouwen van huisacademie)
– Duurzame inzetbaarheid (van beleid tot workshop)

Klantvraag centraal
Wij bieden een breed en multidisciplinair HR-dienstenpakket aan, waarbij de klantvraag voor ons centraal staat. Tijdens een intakegesprek maken wij de vraag en verwachtingen helder en wordt besproken welke diensten de beoogde resultaten opleveren. In samenspraak bekijken graag wat er mogelijk en nodig is en welke HR-experts ingezet kunnen worden.

Onderscheidende aanpak
Onze inzet is in principe altijd van tijdelijke aard en maatschappelijk verantwoord. Dat komt zichtbaar tot uiting in een onderscheidende aanpak. Wij hebben een grote betrokkenheid met overheids- en not-for-profitorganisaties, wij zijn goed thuis in deze organisatieculturen en voelen een sterke verantwoordelijkheid om transparant en spaarzaam met de kosten van onze diensten om te gaan. Wij hebben een efficiënte en doelgerichte aanpak, die leidt tot aantoonbare resultaten.

Interesse in onze HR-diensten neem contact op via info@efk.nl of 072 – 564 57 40.