HR adviseur (medior of senior)
24 – 40 uur per week

Ben jij een specialist op het gebied van HR in het onderwijs, de zorg of bij gemeenten en ben je klaar voor een uitdagende volgende stap? Hou je van afwisseling in werk en omgeving? Dan is EFK dé plek voor jou!

Als HR Adviseur word je ingezet voor de uitvoering van een eigen opdracht bij een van onze klanten in de publieke sector in de regio Noord-Holland. Dat zijn bijvoorbeeld opdrachten bij gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen e.d. Deze opdrachten variëren van specifieke (beleids)vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie tot het tijdelijk invullen van een vacature als interim HR professional. Als HR adviseur bouw je ook een eigen netwerk van potentiële opdrachtgevers op.

Elke klant is uniek en vraagt een eigen aanpak en benadering. Dit maakt dat je elke dag weer wordt uitgedaagd en blijft leren, maar als het vraagt ook flexibiliteit, een groot analytisch vermogen en het bewaken van je rol en grenzen.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een vakkundige, plezierige en tegelijkertijd stevige gesprekspartnet die minimaal 3 jaar relevante ervaring heeft in de publieke sector en beschikbaar is voor 24 tot 40 uur per week.  

 Wat vragen wij van jou?

    Je hebt ruimte werkervaring als HR-(beleidsadviseur met een HBO/WO werk- en denkniveau

    Je bent in staat om vraagstukken snel te doorgronden, zonder voortijdige conclusie te trekken

    Je bent in staat om snel te kunnen schakelen op diverse niveaus en tussen verschillende opdrachten

    Je hebt een planmatige aanpak

    Je past je makkelijk aan in een nieuwe omgeving, zonder je authenticiteit te verliezen

    Je bent in staat om een professioneel netwerk op te bouwen en te onderhouden

 Wat kunnen wij jou bieden?

     Uitdagende en afwisselende interim-opdrachten
Werken op interim basis maakt dat het werk afwisselend en uitdagend blijft en je jezelf blijft ontwikkelen. Je maakt als Adviseur HR onderdeel uit van een professioneel team binnen EFK. Dit team is je back-up, je klankbord, maar ook de plek waar elk teamlid met zijn/haar eigen expertise iets toevoegt aan ieders deskundigheid en ontwikkeling.

     EFK hecht veel waarde aan een gezonde werksfeer
Dit uit zich vooral in de manier waarop wij me elkaar omgaan; toegankelijk, behulpzaam en vol humor. Wij organiseren regelmatig elektrische step-races, sportieve uitjes, informele branchemeetings en borrels. 

     Persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij EFK vanzelfsprekend
Daarom bieden wij gezamenlijke trainingen, (online) cursussen en workshops. Bovendien bieden wij ook een op maar gemaakt ontwikkeltraject aan. 

     EFK hecht veel waarde aan een gezonder werksfeer
Daarom bieden wij volop ruimte aan een gezonde werk-privé balans. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om thuis te werken en je hebt de keuze jouw flexibele bonus in te zetten voor extra vrije verlofdagen.

Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris van €3.634,09 tot €5.191,56 bruto per maand (afhankelijk van ervaring) bij een 40-urige werkweek, aangevuld met onze jaarlijkse uitkering en een flexibele bonus. Een auto van de zaak behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kunt u bellen met Hester Ellens via 072 – 564 57 40 en voor inhoudelijke vragen over de functie met Mireille Rosing-Mooijman via 06 – 15 41 79 90.

Graag ontvangen wij jouw CV en (korte) motivatie. Mail deze naar solliciteren@efk.nl. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met jou op.


Hester Ellens 

Officemanager


Mireille Rosing-Mooijman
HR Adviseur